Ons proces
Strenge selectie van ingrediënten
Bij The Pizza Factory begint het allemaal met de selectie van onze ingrediënten. We kiezen de meest verse ingrediënten van lokale producenten en houden rekening met de halal-normen.
Kneden, rusten en rijzen
Ons pizzadeeg wordt dagelijks met de grootste zorg op traditionele wijze met de hand gemaakt. Vervolgens laten we het deeg rusten, waardoor een natuurlijke gisting mogelijk wordt. Dit proces is belangrijk zodat het deeg na het bakken een luchtige en knapperige textuur krijgt.
Beleggen en bakken
De kunst van pizza ligt in het evenwicht. Elke pizza wordt met zorg belegd waarbij de ideale verhoudingen van de ingrediënten worden gerespecteerd. Op deze manier wordt er een smaakbeleving gegarandeerd. Vervolgens worden de pizza’s op authentieke wijze gebakken in onze traditionele oven. Steeds ovenvers!
Over ons
Het avontuur van The Pizza Factory begon allemaal bij Wassim Boujida, wiens passie voor koken en ondernemerszin altijd op nummer één stonden. Deze kwaliteiten hebben hem ertoe gebracht de deuren van ons restaurant te openen. Na vele jaren waarin hij zijn culinaire kunsten had geperfectioneerd binnen grote fastfoodketens, bekend om hun Italiaanse specialiteiten, besloot Wassim zijn droom volledig te omarmen: een plek creëren waar kwaliteit rijmt met toegankelijkheid.